ZASTUPSTVA
 

Dobrodošli !

Trgovačku kuću GRATIS d.o.o. osnovao je 1991.g sa sjedištem u Tinjanu gospodin Vlado Ivetić. Razvoj tvrtke u više od 20 godina uspješnog poslovanja temelji se na kontinuiranom proširenju prodajnog asortimana, stvaranju vlastitog voznog parka te povećanju stručnog osoblja koje stoji uvijek na raspolaganju našim kupcima sa stručnim savjetima, preporukama i prodajnim uslugama.

Prodajni centar Tinjan nalazi se u srcu Istre i na preko 12.000 m2 otvorenog i zatvorenog prodajno-skladišnog prostora nudi široku paletu građevinskog materijala, materijala za opremanje interijera i odjel agrarije za uređenje vrta i okućnica.

Prodajni centar u Rovinju otvoren je 2000. g. i jedno je od najvećih prodajnih mjesta u Istarskoj županiji gdje kupci mogu pronaći najraznovrsnije građevinske materijale i materijale za opremanje interijera. Na preko 10.000 m2 u ponudi su renomirane robne marke kao što su Velux, Knauf, Semmelrock, Katran, Roefix, Wienerberger, Schiedel, Murexin i mnogi drugi.

Naša tvrtka danas je jedan od lidera u Istarskoj županiji u ponudi građevinskog materijala, te naša duga tradicija poslovanja, uska specijalizacija prodajnog osoblja, kao i usluga besplatne dostave materijala za cijelu Istarsku županiju, čine najjače argumente na pitanje zašto kupovati u prodajnim centrima GRATIS.

Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca te dugotrajnim poslovnim odnosima s velikim brojem građevinskih tvrtki, građevinskih obrta i drugih subjekata iz domene građevine. Naše reference, kontinuirano širenje prodajnog asortimana i opremljenost prodajnih centara zaisgurno su dostatni motiv za sve naše buduće kupce.

Vizija tvrtke je kontinuirani razvoj, praćenje trendova novih građevinskih materijala i materijala za opremanje interijera, kao i stalna edukacija zaposlenika kako bismo u cjelosti zadovoljili sve prohtjeve današnje moderne, ekološke i brze gradnje.

Posjetite naše prodajne centre jer GRATIS je pravi odabir za kvalitetne materijale uz stručne savjete i ugodnost kupovanja!

Vaš GRATIS

RADNO VRIJEME
PC TINJAN
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 7:00-16:00h
Subota: 7:00-13:00h

PC ROVINJ
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 7:00-16:00h
Subota: 7:00-13:00h
DOSTAVA
Posjedujemo kamione za dostavu kupljene robe. Robu dostavljamo na području cijele Istre. Za uvjete dostave, molimo da nas kontaktirate. Dostava robe
Kartice
Gotovinom, virmanom, kreditnim karticama: Kartice *Krediti na kartice do 12 rata bez kamata i na ugovor do 60 rata.
NOVO
Peleti