O nama

Trgovačku kuću GRATIS d.o.o. osnovao je 1991. g. sa sjedištem u Tinjanu gospodin Vlado Ivetić. Razvoj tvrtke u više od 20 godina uspješnog poslovanja temelji se na kontinuiranom proširenju prodajnog asortimana, stvaranju vlastitog voznog parka te povećanju stručnog osoblja koje stoji uvijek na raspolaganju našim kupcima sa stručnim savjetima, preporukama i prodajnim uslugama.

Gratis
Gratis

Naša tvrtka danas je jedan od lidera u Istarskoj županiji u ponudi građevinskog materijala, te naša duga tradicija poslovanja, uska specijalizacija prodajnog osoblja, kao i usluga besplatne dostave materijala za cijelu Istarsku županiju, čine najjače argumente na pitanje zašto kupovati u prodajnim centrima GRATIS.

Prodajni centar Ivetići nalazi se u srcu Istre i na preko 12.000 m2 otvorenog i zatvorenog prodajno-skladišnog prostora nudi široku paletu građevinskog materijala, materijala za opremanje interijera i odjel agrarije za uređenje vrta i okućnica.

Prodajni centar u Rovinju otvoren je 2000. g. i jedno je od najvećih prodajnih mjesta u Istarskoj županiji gdje kupci mogu pronaći najraznovrsnije građevinske materijale i materijale za opremanje interijera. Na preko 10.000 m2 u ponudi su renomirane robne marke kao što su Holcim, Knauf, Rofix, Semmelrock, Wienerberger, Murexin i dr.