ZASTUPSTVA
 

Dobrodošli !

Održana stručna prezentacija na temu fasadnih sustava u Rovinju


Rovinj, 18. ožujka 2014.,

Trgovačka kuća Gratis d.o.o. u suradnji sa proizvođačem toplinsko-fasadnih sustava, Röfix-om organizirala zanimljivo predavanje na temu fasada za arhitekte.

S obzirom da je tema energetske učinkovitosti vrlo aktualna, te da se sve veći broj investitora zanima za certificirane fasadne sustave, tema poslovne prezentacije je za 20-tak sudionika bila vrlo zanimljiva. Stručno osoblje tvrtke Röfix prezentiralo je fasadne sustave, kao i rješenja za sanaciju i renoviranje dotrajalih fasada.

U drugom dijelu prezentacije predstavljeni su RÖFIX SycoTec® Premium sustav za inovativno oblikovanje fasada i RÖFIX RenoFamily Univerzalno rješenje za probleme na gradilištu. Svakako veliku pozornost arhitekti i ostali sudionici prezentacije pokazali su za primjere iz prakse koji se odnose na učinkovito i trajno rješavanje problema sa gljivicama i algama na fasadama, problem cvjetanja fasada i perivosti fasada. Uz veliki broj konkretnih primjera i stručnih savjeta vezanih uz samo projektiranje fasadnih sustava, stručno osoblje Röfix-a istaknulo je važnost kompletnosti sustava i inovativna rješenja koja jamče dugotrajnost i estetsku vrijednost objekata.
RADNO VRIJEME
PC TINJAN
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 7:00-16:00h
Subota: 7:00-13:00h

PC ROVINJ
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 7:00-16:00h
Subota: 7:00-13:00h
DOSTAVA
Posjedujemo kamione za dostavu kupljene robe. Robu dostavljamo na području cijele Istre. Za uvjete dostave, molimo da nas kontaktirate. Dostava robe
Kartice
Gotovinom, virmanom, kreditnim karticama: Kartice *Krediti na kartice do 12 rata bez kamata i na ugovor do 60 rata.
NOVO
Peleti