Cement i vapno

Holcim Ekspert® cement

Posebno je prilagođen za zahtjevne konstrukcije i visoku nosivost. Namijenjen je za temelje i ostale konstrukcije u kojima se zahtjeva niska toplina hidratacije, konstrukcije u morskom okruženju te gradnja većih stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. Isporučuje se u vrećama na paletama obloženim PVC folijom. Cement treba čuvati na suhom mjestu, dobro zaštićenom od kiše i vlage.

Holcim Majstor® + cement

Holcim Majstor+ jedinstveni je proizvod na hrvatskom tržištu koji je obilježio 2017. godinu. Korisnicima olakšava primjenu tako da se cijeli proizvod (cement s vrećom) ubaci u miješalicu. Vreća se razgrađuje i postaje sastavni dio finalnog proizvoda (beton, estrih…) te zbog takve primjene ne stvara otpad na gradilištima.

Holcim Majstor® cement – zeleni

Visoko je kvalitetan proizvod posebno prilogođen za masivne betonske konstrukcije i objekte u kemijsko agresivnom okruženju, za završne radove u graevinarstvu i betonske konstrukcije srednjih klasa cvrstoce.
Isporučuje se u vrećama od 25 kg, na paletama obloženim PVC folijom. Cement treba čuvati na suhom mjestu, dobro zaštićenom od kiše i vlage.

Vapno

Prilagođeno je za graditeljstvo, gipsano-vapnene i vapnene cementne žbuke, industriju, za stabilizaciju tla u poljoprivredi te za sanaciju svih ekoloških incidenata u prirodi.

Za upite javite nam se na info@gratis.hr ili nazovite + 385 52 626 080 / +385 52 830 052